Thursday, April 25
Shadow

Snapchat Dagar: Vad är Det och hur Fungerar Det?

Snapchat är en social medieplattform som tillåter dig att skicka bilder, videos, och chattar till vänner, som sedan försvinner efter att de har blivit öppnade. Det är en interaktiv plattform med massor av olika funktioner såsom ansiktsfilter och renderingar. Med över 300 miljoner användare varje månda är Snapchat en av världens största sociala medieplattformer.

I denna artikel ska vi fokusera på en funktion på Snapchat som heter Snapchat dagar (Snapchat streak), vad det är, och hur den fungerar.

Vad är Snapchat dagar (Snapchat streak)

En Snapchat-streak, Snapchat dagar- eller som några kallar det, en Snapstreak – innebär att du och en annan Snapchatter har skickat varandra en snap (antingen ett foto eller en video) de senaste 24 timmarna i minst tre dagar i rad. Om du lyckas med det här visas en Eldemoji bredvid det Snapchat vän-användarnamnet, tillsammans med numret på det antal dagar du har snappat varandra i följd.

Om du har haft en strejk med din vän i 10 dagar, så ser du eld emojin samt numret 10 bredvid det. Numret bredvid eld emojin säger hur många dagar du har varit på Snapstreak. Att hålla upp en Snapstreak beror inte bara på dig men också din vän. Om du snapar din vän och inom 24 timmar som vän inte snappar dig tillbaka, ja, då har du förlorat dina dagar..

Låt oss nu prata om hur Snapstreaks fungerar och vad man ska göra om du har förlorat din.

Snapchat streak

Hur fungerar Snapchat Dagar

Att starta och upprätthålla en Snapstreak med andra Snapchatters är inte värst svårt. Det är faktiskt ganska enkelt – det finns bara några Snapchat Streak-regler att tänka på:

Hur man håller Snapchat dagar

För att hålla en snapstreak, är allt du och en vän behöver göra att skicka varandra en snap – en bild eller en video, inte en chatt. Du måste Snappa fram och tillbaka inom en 24-timmarsperiod.

Obs! När du skickar Snaps i en Snapchat-grupp räknas inte mot Snapchat dagar mot specifika individer (även om en person du har Snapchat dagar med är i gruppen). Du måste snappa dem alla separat. Samma sak gäller Snapchat Memories and Spectacles.

Om du ser en timglas emoji: Detta innebär att dina Snapchat dagar kan sluta snart! För att undvika att du förlorar det, se till att du och din vän snapar varandra – och gör det snart.

Snapchat dagar

Förlorade din Snapchat Streak?
Om du har förlorat dina Snapchat dagar finns det en chans att det inte är för alltid.

Om du känner att det fanns ett fel och undrar hur du får en Snapchat Streak tillbaka, behöver du bara gå till Snapchat Support, välj “My Snapstreaks disappeared,” och fyll i den begärda informationen. Efter inlämning kommer Snapchat att granska din Snapstreak och komma tillbaka till dig!

Snapchat dagar

Som du ser är inte Snapchat dagar så komplicerat. Om du vill börja bygga dina Snapchat dagar med dina vänner är det bara att börja då receptet är väldigt simpelt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *