Tuesday, December 6
Shadow

8 Bästa Entreprenörsböckerna Du Bör Läsa 2021!

De bästa entreprenörsböckerna är extremt populära för självutbildning.

Att arbeta med ett traditionellt 9 till 5-jobb är inte så vanligt som det en gång var. Miljontals människor skapar sin egen väg och tjänar sitt levebröd på sina egna villkor. Att bli entreprenör kräver enorma mängder av beslutsamhet. Många har bevisat att det kräver enormt hårt arbete i början, men det kan leda till ett liv av frihet i framtiden. Nå dina drömmar om att skapa ett företag snabbare genom att lära dig av experterna.

Vi har satt upp en lista över de bästa entreprenörsböckerna att köpa idag som kan hjälpa dig på vägen.

För att tjäna mycket pengar måste du påverka många människor. MJ DeMarco leder dig genom vägen som han tog för att bli miljonär och det hela började med att se en Lamborghini för första gången. Hans berättelse är utmärkt och förklarar verkligen den förändring i tankesätt du behöver för att bli miljonär.

Idén här är att inte komma med en 100 procent ny och unik idé. Det är att ta det som redan finns där och förbättra det. Gör det bättre. MJ fastställer olika sätt för en företagare att påverka massorna. Den här boken hjälper till att förändra ditt sätt att tänka och skapa ett mindset av en riktig entreprenör.

Om du läser MJ: s historia kommer du att känna dig upphetsad över framtiden. Han har också ett onlineforum för företagare för att få ännu mer inspiration och uppmuntran att bygga ett fantastiskt företag.

Ogillar du att vara omkring många människor? Tycker du om ensamhet? Beskriver människor dig ofta som tyst och svår att lära känna? Troligtvis är du en introvert. Kan en introvert bygga en blomstrande verksamhet eller är det bara för extroverta personer som kan göra detta? Beth Bulow förstår hur introverta känner och tror att introverter kan bli fantastiska företagare.

Lär dig hur du utnyttjar dina bästa personlighetsdrag med hjälp av en mentor som talar ditt språk. Med Beth Bulows vägledning kan introverta bygga blomstrande företag utan att låtsas att de är någon de inte är. Få stegvisa handlingsbara råd som hjälper dig att nå din dröm.

Att skapa ett nytt liv för dig själv genom entreprenörskap är en verklig möjlighet. Chris Guillebeau kartlägger en entreprenörs väg så att du kan gå från en person med en passion till en person med en hållbar inkomst baserad på den passionen. Chris går igenom 50 mycket intressanta fallstudier av företagare som har skapat hållbara företag med extremt låga startkostnader ofta på 100 $ eller mindre.

Många böcker har skrivits för företagare. Den här sticker verkligen ut på grund av den specifika handlingsbara informationen. Det kräver ingen specialutbildning och det är en låg ekonomisk risk. Du kommer att lära dig de inre funktionerna i olika företag, som är väldigt öppna. Guillebeau delar också praktiska checklistor att gå igenom tillsammans med konkreta exempel. Du kommer att bli inspirerad att sluta skjuta upp saker från och med nu.

Den här boken handlar inte om att tjäna miljoner. Det handlar om att lära sig att ta den användbara informationen som du för närvarande har och omvandla den till en inkomst. Chris Guillebeau bevisar att du inte behöver någon speciell kompetens eller affärsbakgrund. Han säger att allt du behöver är en produkt eller tjänst, en grupp människor som är villiga att köpa den och ett sätt att få betalt.

Att bygga ett varumärke är avgörande för företagare. Gary Vaynerchuk är en mästare inom sociala medier och varumärkesbyggande. Det spelar ingen roll vilken bransch du arbetar i, att bygga företag och inflytande är banbrytande. Lär dig hur du navigerar i alla de bästa sociala medieplattformarna, inklusive Facebook, Instagram, Snapchat, Twitter, Pinterest och mer. Dessutom lära dig att ha en breakout-podcast på iTunes, Spotify och iHeartRadio.

Att använda sociala medier är det snabbaste sättet att få ditt företags försäljning att explodera. Att lära sig så många olika plattformar kan vara utmattande. Att lära sig hur du använder dem effektivt och vet vilka du ska använda i ditt företag kommer att ge dig ett försprång framför dina konkurrenter. Det är dags att omfamna sociala medier och Gary är författaren som förklarar allt.

Vaynerchuk är VD för VaynerX, en enorm media byrå. Han anses vara en av världens ledande marknadsföringsexperter. Och här ger han sina mest innovativa tips och strategier som bevisats för att hjälpa företagare att utmärka sig för att skapa ett livligt personligt varumärke.

Att starta ett företag kan verka överväldigande och helt omöjligt om du är pank. Men om du tittar genom Daymond Johns ögon innebär pankhet att drivas mot storhet. Många människor har inte önskan att arbeta hårt, de är bekväma. En brinnande känsla för att förändra ditt liv krävs ofta för att övervinna svårigheter som entreprenörer möter. Några av de mest kreativa och relaterade företagarna börjar från 0.

Daymond, en av hajarna på Shark Tank, och skaparen av FUBU kunde skapa sitt imperium på sex miljarder dollar med bara 40 dollar! Han är ett bevis på att desperation föder innovation. Lär dig hur många entreprenörer utnyttjade desperationens kraft att skapa något från ingenting.

Nu är det mer tillgängligt än någonsin att bli företagare. Med kraften av Internet och förmågan att ansluta till kunder baseras entreprenörskap mer på kreativitet och inte pengar. Bli inspirerad av en högt respekterad entreprenör i The Power of Broke.

Att omvandla ett litet företag till ett kraftverksföretag händer inte över en natt. Julia Pimsleur är en skaltränare för kvinnor. Det är ett känt faktum att kvinnliga företagare sällan “make it big”. Endast tre procent tjänar en miljon eller mer. Julie tillhandahåller en väg för kvinnor att följa för att skala sin verksamhet till massorna.

Om du vill lära dig att skaffa kapital från investerare, utveckla startup nätverk och hur du bygger ett företag med flera miljoner dollar från början är Million Dollar Women ett bra ställe att börja. Läs igenom intervjuer av kvinnor som har massor av erfarenhet. Få detaljerade expertråd om hur du kan driva dina drömmar.

Har du en fantastisk idé för att starta ett företag? Pat Flynn ger dig exakt vad du behöver för att testa din idé innan du spenderar otaliga timmar och pengar för att försöka få den att fungera. Lär dig hur du testar marknaden för en produkt så att du inte skapar en produkt förrän du vet att den kommer att sälja. Att göra lite arbete i förväg kan spara dig mycket tid!

Varje entreprenör som just börjat med en ny idé bör köra den genom Pat’s Will It Fly-test. Pat har hjälpt entreprenörer i över ett decennium. Han är välkänd för att vara öppen med sin inkomst och lära andra hur man skapar flera inkomstströmmar via sin webbplats Smart Passive Income.

Entreprenörskap har ingen idealisk person. Vem som helst kan bli en bra entreprenör och det inkluderar även barn. Arbetskraften förändras snabbt. Det finns fler företagare än någonsin tidigare. Att lära barnen att skapa ett eget framgångsrikt företag kommer att ge dem möjlighet att lyckas i framtiden.

Om du har ett barn som vill lära sig att starta ett företag är Kidpreneurs ett bra sätt att hjälpa dem att komma igång. Att välja rätt verksamhet är det första steget. Boken föreslår roliga företagsidéer för barn som hundpromenader, lemonadstånd, gräsklippningsföretag och mer.

Kidpreneurs är utformad för att vara lätt för barnen att förstå. Boken är fylld med fantastiska illustrationer och steg-för-steg-instruktioner. Det hjälper till att förbereda barnen genom att erbjuda ett avsnitt att lägga upp sin affärsplan och innehåller frågesporter för att säkerställa att de följer med. Det är perfekt för kreativa unga sinnen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *