Wednesday, July 17
Shadow

Hur Tar du Bort Snapchat? Här är Enkla stegen

Snapchat

Hur man tar bort Snapchat: Ta bort ditt Snapchat-konto på det enkla sättet med den här guiden

Snapchat är fortfarande oerhört populärt, men av någon anledning kanske du har bestämt att det inte är riktigt bra för dig. I den här guiden visar vi dig hur du tar bort Snapchat permanent i bara nio enkla steg.

Oavsett din anledning till att kasta i handduken, vare sig du spenderar för yppdateringen, avverka till Snapchat-funktionen ripper i chef Instagram eller helt enkelt försöka begränsa den tid du spenderar på din telefon – den goda nyheten är att det är riktigt enkelt att bli av med ditt Snapchat-konto. Du måste dock vara tålamod, sket tid på Snapchat, har tröttnat på appen, och så vidare, så finns en 30-dagars “väntetids” -period att ta hänsyn till.

Hur man tar bort Snapchat permanent

Om du inte är säker på att du är redo att släppa taget om ditt Snapchat konto, oroa dig inte. Det beror på att det tar ungefär en månad att ta bort ett Snapchat-konto, och du kan återupprätta det när som helst inom 30 dagar efter att du har tryckt på den röda knappen genom att bara logga in.

Som företaget förklarar: “Medan ditt konto har inaktiverats kommer dina vänner inte att kunna kontakta eller interagera med dig på Snapchat.” Men när den ovannämnda 30-dagarsperioden är över kommer ditt Snapchat-konto att försvinna för alltid.

Här är det enklaste sättet att ta bort ditt Snapchat-konto:

 1. Gå till Snapchat.com
 2. Klicka på “Support” under “Community” längst ner på sidan
 3. Välj “Mitt konto och säkerhet” i listan med högra alternativ
 4. Välj “Kontoinformation”
 5. Klicka på ‘Radera mitt konto’
 6. Läs informationen på skärmen
 7. Om du vill fortsätta följer du länken till Snapchat’s Account Portal
 8. Ange ditt användarnamn och lösenord
 9. Ange ditt användarnamn och lösenord igen och tryck på ‘Fortsätt’
 10. Det är allt. Såsom nämnts ovan, så länge du inte loggar in på appen under de kommande 30 dagarna kommer ditt Snapchat-konto att avslutas för gott.

Åtgärder innan du tar bort Snapchat

Vi rekommenderar att du laddar ner dina data innan du knyter banden med Snapchat. Dessa data inkluderar din inloggningshistorik, kontoinformation, Snaphistorik, profildata, en översikt över dina vänner, plats och sökhistorik. Du hittar en fullständig uppdelning av uppgifterna här.

Så här laddar du ner din Snapchat-data:

 • Besök Snapchat kontots webbplats och ange dina inloggningsuppgifter
 • Klicka på “Mina data” och “Skicka in begäran”
 • Snapchat skickar e-post till en länk när dina data är redo att laddas ner – när länken kommer, följ den
 • När du har begärt dina data, säger Snapchat att du måste vänta på att den når din inkorg innan du tar bort ditt konto. Om du inte väntar får du inte dina data.

Hur du tar bort Snapchat-konto på din dator

Du kan ta bort ditt Snapchat-konto via sidan Konton på din dator:

 1. Gå till https://accounts.snapchat.com, logga in och klicka på Radera mitt konto.
 2. Ange användarnamn och lösenord för det konto du vill ta bort.
 3. Tryck på Fortsätt, och Snapchat kommer att inaktivera ditt konto inom 30 dagar. När denna tid har gått raderas den permanent.
 4. Ditt Snapchat konto raderas permanent

När dit Snapchat konto har inaktiverats har du fortfarande 30 dagar på dig att aktivera ditt konto igen. För att göra det, logga bara in på Snapchat-appen med ditt användarnamn och lösenord inom dessa 30 dagar. Du måste ha tålamod eftersom det ibland tar upp till 24 timmar att återaktivera ett konto.

Engelska versionen här.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *