Monday, July 22
Shadow

5 Böcker Alla Företagare Måste Läsa 2021

Vi har sammanställt en lista med fem böcker som alla företagare behöver läsa. Varje bok utforskar olika aspekter av entreprenörskap och företagande som, när de kombineras, kommer att hjälpa dig till ett otroligt och framgångsrikt år framöver.

Profit First

Det är ingen hemlighet at 66% av företagen misslyckas inom tio år från starten. Den främsta orsaken till detta? Dålig penga hantering. Företag har dragits med samma ekonomiska ekvation sedan tidens gryning, så för att störa företagets misslyckanden måste vi först störa modellen där vi hanterar våra inkomster. Det är där ‘Profit First’ kommer in. Profit First är en av få böcker som närmar sig vinst, utgifter och intäkter på ett sätt som är revolutionerande. Vill du tjäna mer pengar i ditt företag 2021? Börja med att läsa “Profit first.”

The E-Myth Revisited

Många entreprenörer går in i affärer eftersom de brinner för branschen de går in i eller de har en särskilt användbar färdighet. De flesta entreprenörer som inte utvecklas av passion och skicklighet och övergång till ledarskap går snart ur business.

E-myten bryter ned nödvändigheterna för framgångsrik verksamhet. Det största skiftet du kommer att lära dig när du läser den här boken (som 100% kommer att förändra ditt företag) flyttar sig bort från tillvägagångssättet att arbeta i ditt företag och gå mot sättet att arbeta på ditt företag. Om du fortsätter att spendera merparten av din tid på att arbeta i ditt företag 2021 kommer du att begränsas av vad du kan skapa och uppnå. Medan ju mer du kan arbeta med ditt företag 2021, kommer du att ställa in dig själv för att nå nya höjder och överträffa vad du tidigare trott vara dina gränser.

Atomic Habits

Vanor och konsekvens är två av ingredienserna för framgångsrik långsiktig verksamhet. Men människor har väldigt svårt att upprätthålla vanor. Det är därför de flesta nyårslöften misslyckas. “Atomic Habits” hjälper dig att ändra hur du närmar dig denna aspekt av ditt liv och ditt företag. Genom en kombination av psykologi och handlingsbara lärdomar leder ‘Atomic Habits’ dig mot framgång dag efter dag.

The Alchemist

Entreprenörer är notoriskt besatta av destinationen man arbetar mot, medan de har utsikt över resan. Men det är resan som avgör vår förmåga att nå målet. Förstå resans betydelse och lägg mindre vikt vid destinationen. ‘Alchemist’ är en avgörande bok för varje företagare som kan hjälpa till att flytta sitt perspektiv från destinationen till resan.

The Tipping Point

Alltför många företagare är inte villiga att investera det arbete som krävs för att nå en kritisk massa i deras verksamhet. Ett eller två försök att etablera eller växa ditt företag räcker inte. “The tipping point” förklarar vad som krävs för att nå en kritisk massa och skapa en rörelse.

När han fortsätter att dansa, går en person ihop med honom och en annan går med honom och en annan tills det finns en hel skara människor som dansar med honom. Alltför många företagare vill bli virala på sin första artikel eller sin första video. De vill nå framgång över natten omedelbart, när vi alla vet att den genomsnittliga tidsramen för framgång över en natt är åtta år.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *