Monday, July 15
Shadow

Sätt att Använda Snapchat för Marknadsföring

Sätt att använda Snapchat för marknadsföring?

Snapchat är ett bra marknadsföringsverktyg, främst i åldrarna 16-30, men du hittar alltid outliers.

Du bör tänka på Snapchat som en enstaka video-on-demand-plattform för att visa korta aktuella media på användarens bekvämlighet.
Idén med Snapchat-marknadsföring är att ta med inside information och insidesyn till anhängarna.
När du kan bestämma syftet med ditt varumärke med Snapchat, kan du ta hjälp av den här artikeln som listar sätt att använda Snapchat för marknadsföring.

Det finns viktiga marknadsföringstaktiker på Snapchat som du kan använda för att växa bra resultat från din Snapchat-marknadsföringskampanj.

Sätt att använda Snapchat för marknadsföring.

1. Kuponger eller Giveaways

Många företag har valt att driva giveaways genom sina Snapchat-konton för att locka nya Snapchat-anhängare, men också för att göra sina befintliga anhängare upphetsade om varumärket och skapa en form av hype kring den.

Ett populärt sätt att använda Snapchat-marknadsföring är att använda flashmarknadsföring med i grunden innebär att du kör ett erbjudande i 24 timmar via Snapchat-berättelser. Det beror på att efter 24 timmar kommer historien att försvinna. Att erbjuda kampanjkoder genom Snapchat-berättelser är en av de mest populära sätten att använda Snapchat för marknadsföring bland varumärken.

2. Bakom kulisserna Access

Snapchat är ett av de bästa verktygen att dela bakom kulisserna med dina anhängare. Genom att dela det som händer bakom kulisserna kan du engagera dig med din publik och göra dem mer lojala. Du kan också fråga dina efterföljare frågor om Snapchat-berättelser till exempel vad de vill se näst. Genom att göra detta minskar du avståndet mellan dig och dina anhängare.

3. Snygga förhandsvisning

Snapchat kan också användas som ett sätt att bygga upp hype före lanseringen. Många företag har redan börjat göra detta och genererat några mycket imponerande resultat, så varför ska du inte använda det själv?

Några exempel är att göra dagliga nedräkningar innan en produktlansering, smygtoppar eller bakom kulisserna i en lanseringsprocess.

4. Engagera med din publik

Ett bra sätt du kan använda Snapchat som marknadsföringsverktyg är att visa din personlighet! Engagera med din publik, uppmuntra dem att göra något som inkluderar ditt varumärke, ge dem en kupongkod som ett tack etc. Möjligheterna är verkligen oändliga!

Sammanfattade sätt att använda Snapchat för marknadsföring:

  • Främja levande händelser
  • Visa nya produkter och service
  • Dela nischfokuserade tips
  • Engagera publiken
  • Värdkonkurrenser
  • Kommunicera och ansluta till publiken
  • Erbjud specialerbjudanden / kuponger (endast på Snapchat!)
  • Bygg upp nytt eller befintligt efterföljande (Snapcodes är ett utmärkt verktyg för detta)
  • Dela en historia (berättelsen om ditt varumärke, en kund, någon i din nischmarknad etc.)
  • Främja dina befintliga sociala medier profiler eller blogg / hemsida

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *