Monday, July 15
Shadow

Bästa Metoderna att Få Följare på Instagram

Följare är inte allt, men de är en viktig del av Instagram-framgången.

Genom att ha fler anhängare kommer fler människor att se innehållet du lägger upp och ju större inflytande har du över människor. När du har många anhängare presenterar du ditt varumärke som populärt, vilket är bra för företag, eftersom folk tenderar att lita på företag med fler anhängare.

I den här artikeln presenterar jag mycket effektiva sätt att få anhängare på Instagram och diskuterar tankesättet som du behöver ha på Instagram för att framgångsrikt kunna skaffa dem.

Tagga och engagera

Du har nog hört att engagemanget med din publik är en viktig del av Instagram-tillväxten. Det är helt sant!

Nästan oavsett vilken artikel eller guide du läser, är engagemang med människor nämnd.

Det är sant att engagemang med människor är bra för att öka din synlighet och öka dina följare, men för optimala resultat kan du inte bara börja engagera dig med slumpmässiga personer.

För att få mest resultat ur din insats måste du engagera dig strategiskt.

Vilka människor att engagera sig med

Först och främst måste du dela ett inlägg med en platsincheckning på en populär plats. Populära platser används ofta av andra Instagrammer, vilket innebär att människor ständigt checkar in till den platsen, vilket gör det möjligt för dig att hitta dem.

Grow instagram followers location checkin

Nu när du har delat ett inlägg med en populär plats kan arbetet börja. Gå till den platsen och börja delta i de personer som har delat ett inlägg från den exakta platsen.

Instagram posts locations higher engagement

Gilla och kommentera deras inlägg och följ dem. Om du gör alla tre får du bättre resultat än om du bara skulle göra en eller två av de angivna åtgärderna.

De flesta människor är engagerade i en sådan situation, för de kommer att känna att du har något gemensamt, och som ett resultat kommer många människor att följa dig.

När du kommenterar, genererar du ännu bättre resultat genom att skriva något som förhöjer och betonar det faktum att du har något gemensamt. – Du har båda besökt samma plats samtidigt.

Om du vill vara riktigt personlig kan du också vara det.

Här är några tips för kommentarer du kan använda.

Inte särskilt personlig:

  • En sådan fantastisk plats!
  • Älskar (platsen)
  • Vacker bild, (platsen) är fantastiskt
  • Ser ut som om du hade en bra tid på (platsen)

Mer personligt:

  • Ett fantastiskt läge, jag var bara där nyligen 🙂
  • Har du också (aktiviteten)? Jag var där bara några minuter sedan och gjorde detsamma!
  • Hur var ditt besök? (platsen) alltid en bra tid där

Mycket personlig:

  • Fin bild! Såg du mig där?
  • Jag var också där för X minuter sedan! Jag tror att jag såg dig där!
  • Kom precis över din profil, jag tror att jag såg dig när du tog den här bilden 🙂

Se bara till att du inte låter som en bot i din kommentar, och presentera dig inte som en stalker eftersom då blir du blockerad.

Tankesättet att förvärva anhängare

Utstationering med huvudmålet att bli “IG-känd” och helt enkelt förvärva anhängare för sakens skull är det felaktiga sättet att växa din Instagram.

När du växer efterföljare behöver du ett syfte och en anledning, för kvaliteten på dina anhängare, och vem dina anhängare är, är betydligt viktigare än att bara växa så många du kan.

Om du agerar som bara alla andra spammare som letar efter att växa följare snabbt för sakens skull, är du dömd för att ta med efterföljare som har ett mycket lågt värde, och många av dem kommer att fungera som spökeföljare.

Tanken du borde ha när du växer Instagram-anhängare och hur

Det enda viktigaste när du bygger ditt Instagram, vilket i slutändan kommer att leda till att du växer anhängare är att dela innehåll. Ingen vill följa en sida utan innehåll, så du behöver göra lite arbete innan du fokuserar på att bygga din publik.

Du måste också ha en sann, äkta passion / intresse för vad det är du lägger upp. Välj inte bara en nisch som är populär nu.

Självklart är en viktig del av att växa dina anhängare och bygga din närvaro på Instagram att låta folk veta “detta är vad jag ska posta”. På så vis vet människor om din sida är för dem.

Instagram profile attract visits grow followers

Detta är särskilt viktigt när det gäller att använda Instagram som företag eftersom du inte vill ha en massa anhängare som inte är relevanta för ditt varumärke. Du vill ha anhängare som kanske är dina potentiella kunder i framtiden!

Ett råd som alltid är relevant

Eftersom Instagram är en visuellt driven plattform är visuellt innehåll vad som kommer att vara viktigt när det gäller att dela innehåll. Därför måste du dela innehåll som dominerar alla dina konkurrenter, och passionen är också en stor del av detta.

Det gör en stor skillnad när människor kan se när du har en äkta passion för vad det är du lägger upp. När folk kan berätta, lockar du fler människor, och de blir mer engagerade i din sida.

Tänk på….

Det förstnämnda tricket om att engagera sig med personer som har varit på samma plats som du är väsentlig för att få din profil att ses. Det är en extremt effektiv metod, men det kommer bara att fungera om du har uppfyllt och gjort andra viktiga delar för att växa din Instagram.

Först och främst pratade vi om hur viktigt högkvalitativt innehåll är och att du är passionerad av dina inlägg, för om du inte delar bra innehåll (eller delar inte alls), även om folk hittar din profil, varför skulle de vilja följa dig?

Detta ger oss nästa punkt.

Var unik

Med tanke på att mer än 80 miljoner bilder laddas upp per dag är det förståeligt att det är svårt att dela innehåll som står ut. Det är dock inte omöjligt.

När jag ser så många konton som lägger upp samma slags innehåll om och om igen: PhotoShopped storstora månar, POV-fotbilder som hänger ut i slutet av ett tält med en fantastisk bergsjöplats, rader av hängmattor bundna mellan träd i ett fantastiskt landskap etc, det får mig att undra varför dessa människor inte har några idéer om sin egen integritet eller fantasi.

How to grow instagram with visual content appealing profile

Replikera andra människors typ av innehåll är inte receptet för framgång på Instagram. Varför skulle folk följa replikatorer när de kan följa den verkliga skaparen?

Medan alla nämnda typer av bilder är fantastiska, är de verkligen inte unika.

Åtminstone inte längre.

Sociala medier borde vara en plats där du låter din kreativitet flöda eftersom det i sista hand är så att du får dragning efter att du har upptäckts med hjälp av engagemangsmetoden i början av denna artikel.

Gör något för att du tycker om / har intresse för det. INTE för att någon annan har gjort det och det tycktes vara populärt eftersom det som var populärt igår inte kommer att vara populärt imorgon.

Trender på sociala medier blir snabbt mättade så planera alltid på nästa stora sak.

Hoppa inte på trender på Instagram. Skapa dem.

Det är det första steget att växa Instagram-anhängare.

Slutsats

Unikhet är en av de viktigaste delarna av att växa din Instagram-sida och locka anhängare.

Att dela högkvalitativt innehåll är också extremt viktigt eftersom ingen vill se suddiga bilder av låg kvalitet i 2018!

När du väl har börjat bygga din innehållsstrategi kan du engagera dig med publiken för att få ditt innehåll sett med hjälp av engagemangstipset som nämns i den här artikeln.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *