Wednesday, December 6
Shadow

Avblockera på Instagram när två Användare Blockerat Varandra

Den här artikeln svarar på det ökända tvåvägsblocket på Instagram, vilket är om två användare har blockerat varandra.

Ett tvåvägsblock kan vara svårt att komma ifrån för om du har blockerat varandra kan ingen av er söka efter varandras Instagram i sökfältet.

Det finns dock lösningar på det här problemet och det är exakt vad vi kommer att gå igenom i den här artikeln.

Avblockera tvåvägsblock Instagram

Problemet

Om du taggar personens användarnamn (som du har blockerat) i en kommentar på ett Instagram-inlägg (spelar ingen roll vilket) och sedan klickar på deras namn kommer det bara att sägas att kontot inte kan hittas.

Hur man avblockerar om ett tvåvägsblock har gjorts på Instagram

Tidigare, om bara en av er blockerade den andra personen, kunde du se sin sida med “inga inlägg ännu”. men inte längre. Nu är det mycket svårare att göra det men absolut inte omöjligt.

Om du blockerar någon försvinner din konversationshistorik och de visas i din blocklista. Om den andra personen skulle titta på konversationen i slutet, kan de välja din profil och sedan blockera dig också.

Lösning 1

1 – Gå in i DM-avsnittet

2- Välj + Nytt meddelande

3 – Skriv användarnas namn i sökfältet.

4- Skicka ett meddelande (som de inte kommer att få) .. detta öppnar en chattruta

5- Välj i-knappen längst upp till höger i chattrutan och avblockera.

6- Du kommer nu att dyka upp igen i listan över andra blockerade personer, och de kan gå till de traditionella sätten att avblockera dig som beskrivs på andra håll på denna sida.

Lösning 2

När du blivit blockerad av någon kan du inte längre se direktmeddelanden eller söka i dem. Men om du går till ett slumpmässigt inlägg / direktmeddelande och @ deras användarnamn, kommer du att kunna besöka deras profil. Du kommer inte att kunna se deras inlägg men du kan avblockera dem.

Om du blockerar någon och vill avmarkera dem, leta efter ett foto som de kanske gillade av ditt eller ens någon annans.
Sök sedan efter deras namn, klicka på deras namn. Det ger dig tillgång till dina “blockerade” personer.
Hitta deras profil, klicka på den och avblockera den ..

Lösning 3

Gå till personens profil genom att skriva http://Instagram.com/ användarnamnet. När deras profil öppnas klickar du sedan på länken “öppna i appen” så kan du avblockera därifrån.

* UPPDATERING: * LÖSNING FUNNEN

Vi uppdaterar denna artikel ännu en gång eftersom det nu finns en lösning för att lösa ett tvåvägsblock på Instagram. Här är hur:

Ladda ner appen Cleaner för Instagram. Logga sedan in med ditt vanliga Instagram-användarnamn och lösenord. Gå till inställningar hela vägen till Blockerade användare. Välj personen du vill avblockera och klicka på den blå åsknappen och välj sedan avblockera. Nu ska den andra personen kunna blockera dig!

Låt oss veta om det fungerar för dig!

2 Comments

 • Emma

  Men om han också jag blockerat mig. Nu vill jag blockera honom då fungerar inte era lösningar. Hur ska jag då lösa detta ?

  • VELOCE

   Hej,
   Testa att skriva in deras användarnamn på internet (Instagram.com/användarnamn) och se om du kan avblockera dem på detta sätt. Detta är en metod som fungerar för många.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *