Monday, February 26
Shadow

18 Bästa Böcker för Företagare att Läsa 2021

Vad kan en entreprenörbok lära dig?

Om du är en entreprenör eller vill bli en är dessa 18 entreprenörsböckerna som vi listar på denna sida utformade för att hjälpa företagare att nå sina mål. Några av de böcker som listas här är entreprenörsböcker för nybörjare. Det ger dig de verktyg du behöver för att lyckas. Andra böcker på denna lista är mer mellannivåer som ger dig värdefull kunskap och insikter. Dessa böcker hjälper dig att ligga före dina konkurrenter och hjälpa dig att vara konkurrenskraftig.

Alla böcker på denna lista är fantastiska gåvor för företagare eftersom det är dessa böcker som har visat sig förbli relevanta och aktuella oavsett om de är 5 år eller 50 år.

Häär är de 18 bästa böckerna för företagare och entreprenörer.

1. The Lean Startup: How Today’s Entrepreneurs Use Continuous Innovation to Create Radically Successful Businesses av Eric Ries

Medan de flesta start-ups misslyckas, kan många av dessa misslyckanden förebyggas. Denna bok erbjuder en ny metod som förändrar hur företag skapas och produkter lanseras. Varje start har en sak gemensamt, de vill komma igenom osäkerheten för att hitta en väg som leder till ett hållbart företag, men få uppnår detta.

2. Publish and Profit: A 5-Step System For Attracting Paying Coaching And Consulting Clients, Traffic And Leads, Product Sales, And Speaking Engagements av Mike Koenigs

Det är svårt att få en konkurrensfördel i denna kaotiska och konkurrenskraftiga värld.

I den här boken hävdar Koenigs att det människor behöver för att lyckas är en bästsäljande bok. Genom att skriva en bok kan människor få kontakt med sin målgrupp och skapa trovärdighet på sin marknad. Han pekar på det faktum att böcker har använts i alla branscher i hundratals år för att göra människor och koncept välkända.

I Public & Profit leder Koenigs sina läsare genom en steg-för-steg-process som har hjälpt hans kunder att skriva en lönsam bok. Hans kunder sträcker sig från vanliga företagare till företagare och yrkesverksamma när det gäller framgång. Om du följer processen som anges i den här boken kan den också fungera för dig.

Den här boken är lättläst och ger information som kan användas direkt för att växa ditt företag.

6. The New Freedom: Ordinary People Are Living Extraordinary Lives & So Can You! av Rob Cubbon

Robs bok handlar om att göra någonting outside the box för att bygga en karriär för att få lycka i livet. Genom att vara en entreprenör kan du frigöra dig från det typiska 9 till 5 schemat och arbeta var du vill utan gränser.

Den nya friheten syftar till att befria människor från anställning. Det lär människor att skapa ett nytt liv online, skapa ditt eget schema och göra arbete som är meningsfullt för dig. Det ger läsaren handlingsbara strategier för att göra deras liv som professionell roligare.

Rob beskriver sina djupintervjuer med nyligen framgångsrika entreprenörer som Justin Cooke från Empire Flippers, Shayna Oliveira, som lär sig engelska som andraspråk online, och Nora Dunn från The Professional Hobo.

Läsarna kommer att ha läst klart denna bok och ta med sig viktiga saker de kommer att behöva när de arbetar hemifrån. De kommer att få en ny strategi för att leva ett lyckligare liv. Och ha ett sätt att leva ett liv med färre komplikationer.

Läsarna har funnit att den här boken är en pärla när det gäller online-entreprenörskap. Rob har ett bra sätt att berätta för personer som just har kommit igång exakt vad de behöver höra för att göra dem bekväma med sitt beslut att arbeta online.

Han ger dem också den motivation de behöver för att komma igång. Robs ton är uppriktig och jordnära, och hans information och råd är trovärda, eftersom de är ärliga och från hjärtat.

7. Talent Is Overrated: What Really Separates World-Class Performers from Everybody Else av Geoff Colvin

Föds människor med en medfödd förmåga att göra något bra? Enligt Talent is overrated är svaret på den frågan ett rungande ”NEJ!”

Snarare kommer framgång från hårt arbete och uthållighet som finslipas under årtionden. Dessutom är nyckeln hur du övar, analyserar dina framsteg och lär dig av dina misstag som gör dig till den mest framgångsrika.

Talent is overrated innehåller många vetenskapliga och verkliga exempel. Colvin visar att när människor använder rätt typ av ansträngning kan de förbättra vad som helst. Colvins tankesätt och praktiska råd är tänkt att förändra läsarens sätt att tänka på sitt jobb och sin karriär och inspirera människor att uppnå mer.

8. The War of Art: Break Through the Blocks and Win your Inner Creative Battles av Steven Pressfield

Denna bok talar om att hantera hinder för framgång som människor kan stöta på. The War of Art pekar på den interna fienden som människor möter och förklarar hur man ska nå framgång trots nej-sägare och hinder. Medan den här boken var skriven för författare har många andra tagit emot dess budskap, från företagare till skådespelare och dansare.

Denna bok är en snabbläsning och får människor att känna sig inspirerade.

9. The Daily Entrepreneur: 33 Success Habits for Small Business Owners, Freelancers and Aspiring 9-to-5 Escape Artists av S.J. Scott and Rebecca Livermore

Det här är en bra bok för människor som vill bli frilansare eller letar efter ett sätt att tjäna lite extra pengar. De flesta företagare hoppas kunna tjäna tillräckligt med pengar för att göra det på egen hand, men ofta uppfylls inte förväntningarna och drömmarna.

Emellertid är de problem som företagare möter vanliga, vilket innebär att många människor upplever dem. Detta innebär också att människor har hittat sätt att övervinna dem. Deras hemlighet är att de bygger specifika dagliga vanor.

I boken pratar författaren om kraften som att utveckla vanor kan ha och visar läsaren hur man använder dessa vanor för att övervinna vanliga utmaningar. Denna bok är unik från andra eftersom den är organiserad enligt de utmaningar som alla möter varje dag. Det finns 33 livsförändrade vanor som beskrivs i den här boken som kommer att öka din förmåga att övervinna hinder och uppfylla dina mål.

Denna bok är rekommenderad till företagare som vill inkludera effektiva metoder i sina scheman för att få ut mer av varje dag som effektiviserar produktiviteten. Idéerna stöds av bevis och exempel som gör det möjligt för läsarna att förhålla sig till materialet.

2. Ignore Everybody: and 39 Other Keys to Creativity av Hugh MacLeod

I denna bok avslöjar Hugh MacLeod sina 40 nycklar till kreativitet som han började med som början som ung professionell. Han berättar om sina skarpaste insikter och ger användbara råd.

Till exempel fokuserar han på att om du startar ett nytt företag kan du inte följa någon annans fotspår. Befintliga affärsmodeller är inte effektiva. Du måste vara en tankeledare och skapa din egen väg. Denna unika väg till framgång är det som leder till entreprenörsframgång.

Detta är en användbar bok att läsa, särskilt om du vill lära dig att skapa kreativitet. Det erbjuder snabba tips och idéer för framgång som också är lätta att förstå. Macleod ger råd utan att lägga till onödig utfyllnad. Ändå är hans författandeskap också rolig, realistisk och relaterbar.

3. Rework av Jason Fried

De flesta företagsböcker ger läsarna oändliga instruktioner om att skriva en affärsplan, titta närmare på deras konkurrens, hitta investerare osv. Men den här boken är annorlunda.

Den beskriver varför dessa ämnen inte är till hjälp när det gäller att skapa ett hållbart företag. I stället hävdar författaren att det du behöver är en produktiv arbetsetik och exponering. Denna bok är skriven på ett inspirerande sätt, och avlägsnar vanliga affärsmyter.

Jason Fried erbjuder en enkel bok. Innehållet som är lätt att förstå. Du kommer att finna dig själv nickande med huvudet “det är sant” ganska mycket medan du läser.

Rework är en värdefull bok för alla som drömmer om att skapa någonting eget. Oavsett om du är en entreprenör som vill bygga ett imperium eller en konstnär som inte vill svälta och kämpa längre.

Denna optimistiska bok kan inspirera till hopp hos framtida företagare. Författaren ser till att läsaren är grundad i de enklaste, men ändå mest effektiva principerna. Råden i denna bok gäller för att starta ett företag, men kan också användas för att skapa ett bättre liv i allmänhet.

4. Virtual Freedom: How to Work with Virtual Staff to Buy More Time, Become More Productive, and Build Your Dream Business av Chris Ducker

Entreprenörer tror ofta att de måste göra allt själva för att lyckas. De försöker skapa ett framgångsrikt företag genom att driva en enmansshow. Det är ofta varför människor inte förföljer sina affärsdrömmar – de tycker det är för skrämmande att starta.

I Virtual Freedom förklarar outsourcingsexpert Chris Ducker hur du får den hjälp du behöver med överkomliga resurser. Företagare behöver inte göra allt ensamma när de upptäcker kraften i att skapa ett team med virtuella anställda för att hjälpa till att starta ditt företag.

Virtual Freedom är en steg-för-steg-guide för att bygga ett företag som arbetar med virtuella anställda. Drucker fokuserar på företagstillväxt och förklarar i detalj allt du behöver förstå, från delegering av jobb till hantering av virtuella assistenter. Det ger den kunskap och verktyg som behövs för att bygga upp det företag du vill ha med en virtuell personal.

Att förstå personalens principer och många av hans förslag är nyckeln till att ta en enda persons stress och förvandla det till en livskraftig verksamhet. Den här boken är den auktoritativa guiden för att hitta och hantera en virtuell personal.

Detta är en bra resurs för människor som aldrig har övervägt att göra detta förut. Det som gör denna bok unik är att den är utmärkt för såväl nybörjare som personer som redan har en virtuell personal. Det finns flera tips som kan användas, även efter att ha arbetat med en virtuell assistent.

10. The Hard Thing About Hard Things: Building a Business When There Are No Easy Answers av Ben Horowitz

Ben Horowitz, en framgångsrik företagare, erbjuder kritiska råd i denna bok om att driva ett nystartat företag. Han inkluderar praktisk visdom för att hantera vanliga problem som skolan inte lär ut och ger verkliga, praktiska råd.

Horowitz analyserar de problem som ledare stöter på regelbundet i denna bok och delar den kunskap som han har fått från att utveckla och driva sina egna företag. Han vet allt om att äga och driva ett företag från att behålla en VD-mentalitet till att veta när det är dags att stänga av.

Denna bok är engagerande och underhållande eftersom författaren använder sina favorit raptexter hela tiden för att dela sina affärslektioner.

Horowitz använder sin humor och raka ton i den här boken som är ovärderlig för människor som precis har startat sitt eget företag och veteranföretagare.

Hans ödmjuka upplevelser kan hjälpa människor på alla nivåer. Läsarna har tyckt att den här boken är uppfriskande eftersom begreppen inte är dumma. Det finns användbara råd i denna bok för att bygga relationer och arbeta med andra människor i många situationer.

13. The Power of Full Engagement: Managing Energy, Not Time, is the Key to High Performance and Personal Renewal av Jim Loehr och Tony Schwartz

Denna bästsäljande bok har hjälpt tusentals människor att balansera stressen i sitt arbetsliv och sitt privatliv och upprätthålla hög prestanda även om de har skrämmande arbetsbelastningar och ständiga krav på sin tid. Den här boken är tuff men ändå mild och ger läsaren inspiration att göra allt.

Författarna inser att vår digitala tidsålder är rusad, hastig och obeveklig. När man möter full arbetsbelastning försöker människor göra så mycket som möjligt varje dag, trots att de inte har tillräckligt med tid. Tidshantering är inte möjligt.

Snarare fokuserar denna bok på att hantera energi istället för tid. För att både kunna prestera på en hög nivå och förbli frisk och lycklig. Denna praktiska bok är baserad på vetenskap och ger ett rimligt sätt att hantera din energi både på jobbet och hemma.

Boken lägger upp viktiga utbildningsprinciper för sina läsare. Den ger ett steg-för-steg-program för att balansera energi, mobilisera sina energikällor, utöka sin kapacitet och skapa varaktiga förändringar.

Läsarna uppskattar bokens förmåga att ge människor en guide till att bli mer engagerade i sina liv. En logisk koppling skapas mellan atletisk träning och träning för livet i allmänhet som är vettigt för alla läsare som vill förbättra sitt liv.

14. Steal Like an Artist: 10 Things Nobody Told You About Being Creative av Austin Kleon

Denna bok fokuserar på kreativitet och det faktum att alla har en kreativ sida någonstans. Den här guiden ger ett positivt budskap för läsaren tillsammans med en grafisk design och illustrationer, exempel och övningar som gör det möjligt för läsarna att få kontakt med sin konstnärliga sida.

Austin Kleon, författaren till den här boken, hade ett tal som blev viralt när han ombads prata med högskolestudenter i New York. Han fokuserade på de tio saker som han önskade att han visste när han började. Efter att detta samtal blev så populärt, analyserade Kleon ytterligare sina egna idéer för att skriva denna bok.

Denna bok är inte bara inspirerande, utan den är också originell och praktisk. Den är underhållande och fylld med tidigare okända sanningar om kreativitet.

Författaren hävdar att ingenting är originellt, så det är bäst att ta till sig inflytande, generera idéer och föreställa sig saker för att upptäcka din egen väg. Läsarna uppmanas att följa sina intressen, hålla sig borta från skulder och ge plats för ditt kreativa jag att våga med din fantasi.

Läsarna har funnit att den här boken erbjuder användbara råd samtidigt som den är en rolig och lättläst. Författaren förklarar alla sina poäng väl och ger tydliga exempel så att läsarna kan förhålla sig till texten. Denna lilla bok innehåller mycket information som inte lätt hittas någon annanstans.

15. Work Smarter: 500+ Online Resources Today’s Top Entrepreneurs Use to Increase Productivity and Achieve Their Goals av Nick Loper

Framgångsrika människor får alltid mer gjort än andra. Vilka är de hemliga vapnen för människorna som alltid är på topp och före allt och alla? I denna ”entreprenörsresurs” delar Loper med sig ​​många av de verktyg som hjälper till att göra superproduktiva människor.

Extremt produktiva kan tänka smartare, inte mer. Alla har samma tid varje dag, och tipsen i den här boken hjälper läsarna att få ut det mesta av den tiden genom att använda sina favoritkombinationer av 500 testade onlineverktyg.

Över 800 av dagens mest framgångsrika företagare samlades för att skapa denna guide. I den här boken ingår de verkliga verktygen som används av superstjärniga företagsledare varje dag. Läsarna får tillgång till över 500 resurser för att hjälpa dem att växa sin verksamhet från grunden.

Loper talar bland annat om produktivitet, teamledning, kommunikation och projektledning för att ge personlig insikt om hur man använder några av de bästa och mest populära verktygen för att få framgång.

Bullet-point-formatet i denna bok är användbart och lättläst. Värdet i den här boken kan förhindra att människor stöter på frustrationer som ofta kan uppnås om resurserna i den här boken inte upptäcks.

16. The Tipping Point: How Little Things Can Make a Big Difference av Malcolm Gladwell

Denna bästsäljande bok utforskar och belyser fenomenet med tipppunkter och gör redan förändringar i hur människor världen över tänker sälja sina produkter och sprida idéer.

Läsarna har funnit att detta är en bra bok för alla typer av företag. Den hjälper människor att bli medvetna om de olika faktorerna som gör att man gör något till en rörelse eller får något att bli viralt. Denna medvetenhet är toppen för människor som äger ett företag och vill växa sin verksamhet.

17. Make Money, Live Wealthy: 75 Successful Entrepreneurs Share the 10 Simple Steps to True Wealth av Austin Netzley

Denna bok använder råd från 75 framgångsrika företagare för att hjälpa människor som är överväldigade i sina liv. Experterna i denna bok är ikoniska investerare, framgångsrika företagare, bästsäljande författare och ekonomiska planerare, men de började inte så. Dessa människor är ett levande bevis på att vem som helst kan lyckas.

Läsarna kommer att gå ifrån denna bok och veta de enkla åtgärder som de behöver vidta för att uppnå framgång. Denna enkla steg-för-steg-guide hjälper läsarna att ta kontroll över din verksamhet och deras välstånd.

Principerna i denna bok kan tillämpas inom alla aspekter av livet. Det är en väl avrundad bok som är motiverande för läsaren och lär människor att investera i sig själva.

11. Tribe of Mentors: Short Life Advice from the Best in the World av Tim Ferriss

Tribe of Mentors är en sammanställning av idéer från några av världens mest framgångsrika företagare.

Det är bra för människor som ifrågasätter sin väg i livet eller som vill starta nytt eller få en ny känsla av motivation. Några av de ämnen som denna bok behandlar inkluderar effektiva morgonrutiner, de bästa köp som du kan göra som är mindre än 1000kr, hur man kan uppnå en balans mellan arbetsliv och hur man sorterar igenom all information du tar in varje dag.

Den här boken handlar inte 100% om produktivitet och tidshantering, men tillräckligt med idéerna från experterna i denna bok berör dessa ämnen för att göra den till en värdefull läsning för människor som vill bli mer produktiva.

Massor av intressanta saker finns i den här boken. Även saker som inte är relaterade till entreprenörskap och företag är fortfarande roligt och lärorikt. Stora lärdomar från världens mest kända och mest framgångsrika människor gör det till en bok om entreprenörskap som varje wannabe-entreprenör bör läsa.

12. The Entrepreneur Roller Coaster: Why Now Is the Time to #JoinTheRide av Darren Hardy

I den här boken undersöker Darren Hardy varför de flesta småföretag misslyckas. Han fann att orsakerna var annorlunda än tidigare registrerade skäl.

Misslyckande orsakades faktiskt inte av externa faktorer. Misslyckande är faktiskt internt. Den oväntade känslomässiga berg-och dalbanan som en entreprenör går igenom är den största orsaken till företagarens misslyckanden.

Den här boken förbereder vem som helst på upp- och nedgångarna i entreprenörskap. Den kommer att ge varningar och förbereder framtida företagare att hantera tvivel och nej-sägare. Den förbereder också människor för avslag och misslyckande och ger en guide för att gå förbi de hinder som leder till att 66% av nya företag misslyckas.

När du har läst den här boken kommer du att känna till de bästa strategierna som författaren har samlat in från framgångsrika människor och täcker de fyra viktiga färdigheter som krävs för framgång, som är rekrytering, försäljning, ledarskap och produktivitet.

Denna företagarbok är bra för människor som vill äga sitt eget företag men är rädda för det okända. Det är också bra för människor som för närvarande driver sitt eget företag men vill vara säkra på att förbli framgångsrika eller till och med ta det till nästa nivå. Denna bok är motiverande och informativ. Mycket av informationen i den här boken är inte vanliga saker som man skulle komma över när man forskar på nätet, de är förstahandsberättelser om framgång och är lika intressanta och spännande att läsa som de är informativa.

18. Inspire! The Art of Persuasive Leadership: How to Influence, Establish Trust, and Gain Respect av Patrick King

Inspire! kan vara rätt för dig om du vill lära dig att motivera människor bättre och vara en effektivare ledare. Den lär människor att vara bättre på att övertala och vinna människors tillit och förtroende medan de fortfarande maximerar effektiviteten och respekteras.

King hävdar att alla problem kan kopplas tillbaka till de människor som är inblandade. Den här boken lär läsarna hur de ska ta itu med människor och snabbt få sitt stöd. Författaren tittar djupt in i psykologin för att hitta sätt att göra en win-win-situation varje gång. Han tar upp de mänskliga elementen som behövs i ledarskap och tekniker för att få andra människor att dela samma mål.

Det här är en bra bok som hjälper dig att lära sig hur man hanterar människor som har motsatta värderingar eller åsikter. Det är lätt att lyssna på när du är i bilen under en pendel eller till och med på en lunchpaus. Det finns mycket värde i denna ledarbok.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *