Saturday, March 2
Shadow

Snapchat Symboler: Allt Du Behöver Veta & Komplett Lista!

Har du någonsin undrat vad Snapchat symbolerna på Snapchat betyder? De flesta ser Snapchat symbolerna bredvid sina chatter, men endast ett fåtal vet vad Snapchat Emojis faktiskt betyder. Och detta kanske inte är så konstigt eftersom att det inte finns någon utskriven försklaring bredvid snapchat symbolerna.

Men oroa dig inte, för i denna artikel försklarar vi innebörden av Snapchat symboler, samt listar alla symboler som Snapchat använder. Du kan se detta som ett Snapchat Symboler lexikon.

Snapchat  Symboler betydelse

Snapchat symboler visas bredvid dina vänners användarnamn på Snapchat. Det finns 13 symboler totalt som används (utöver ett antal extra symboler vid födelsedagar). Dock kan detta komma att förändras i framtiden i och med uppdateringar. Utseendet på Snapchat symbolen kan variera beroende på vilken telefon du använder.

Detta är vad de betyder:

🌟 Lysande guldstjärna:Denna Snapchat symbol innebär att någon har “replayat” (sett denne persons Snap en andra gång) de senaste 24 timmarna. Enligt Snapchat kan man anta att denne person har något intressant att visa.
💛 Gult hjärt:
Denna Snapchat emoji visar att du är #1 vän med varandra. Detta är personen som du skickar mest snaps till, samtidigt som du är personen som de skickar mest snaps till också.
❤️ Rött hjärta:
Denna Snapchat symbol innebär att ni har varit bästa vänner på Snapchat i minst två veckor i rad. Med andra ord är det som en utveckling på det gula hjärtat.
💕Rosa hjärtan:
Även detta hjärta bygger vidare på tidigare symbolen. Denna innebär att ni har varit bästa vänner på Snapchat i två månader i sträck.

👶Baby

Denna symbol innebär att du just blev vän med denna person.

😎Solglasögon

En av dina bästa vänner är också en av deras bästa vänner. Med andra ord skickar du mycket snaps till samma person som de skickar mycket snaps till.

😬Grimarsansikte

Denna Snapchat symbol innebär att du är #1 bästa vän med denne persons bästa vän. Med andra ord, du skickar mest snaps till samma person som de skickar mest snaps till.

😏Flinande gubbe

Denna Snapchat emoji innebär att du är en av deras bästa vänner, men de är inte en av dina bästa vänner. Detta innebär att de skickar dig mycket snaps men du skickat inte dem så många.

😊Leende ansikte

Another best friend of yours. You send this person a lot of snaps. Not your #1 best friend, but they are up there.

🔥 Eld

Detta innebär att du har en “serie” av dagar med denna person. Med andra ord, de har snapchattat dig, och du har snapchattat tillbaka. Bredvid elden finns det ett nummer, och detta nummer är antalet dagar i rad som ni har snapchattat med varandra.

💯 Hundra

Denna Snapchat symbol innebär att du har snapchattat med en person i hundra dagar i sträck. Hundra symbolen visas bredvid elden som du såg ovan.

⌛ Timglas

Denna symbol innebär att din Snapchat sträcka håller på att gå ut. Genom att skicka en snap till vännen, och få en snap skickat tillbaka ser du till att antalet dagar i sträck fortsätter att ticka.

🎂 Födelsedagspapper

Detta innebär att vännen har sin födelsedag idag. Detta visas enbart om vännen har födelsedagsfest inställningen aktiverad i deras inställningar.

Officiella stories

Snapchat symboler som visas bredvid Snapchat stories är till för oficiellt verifierade konton.

Chatt Status

En leende emoji eller bitmoji visas inuti en snapchat chatt för att visa att mottagaren just nu är inne i chatten.

 Zodiac/stjärntecken Snapchat Symboler

Personer som har sitt födelsedagsdatum på Snapchat får en liten lila emoji bredvid deras namn. Denna symbol baseras på den zodiac symbol som stämmer för deras födelsedatum.

Varje symbol representerar ett datumspann:

 • ♈ Aries — March 21 – April 20
 • ♉ Taurus — April 21 – May 21
 • ♊ Gemini — May 22 – June 21
 • ♋ Cancer — June 22 – July 22
 • ♌ Leo — July 23 – August 22
 • ♍ Virgo — August 23 – September 23
 • ♎ Libra — September 24 – October 23
 • ♏ Scorpius — October 24 – November 22
 • ♐ Sagittarius — November 23 – December 21
 • ♑ Capricorn — December 22 – January 20
 • ♒ Aquarius — January 21 – February 19
 • ♓ Pisces — February 20 – March 20

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *