Saturday, February 24
Shadow

Så här inaktiverar du tillfälligt ditt Instagram-konto

inaktivera instagram

Så här inaktiverar du tillfälligt ditt Instagram-konto.

Hur kan du tillfälligt inaktivera ditt konto? Det här är en fråga som många människor frågar men det finns ganska få svar där ute, därför har vi gjort en snabb och enkel guide för att inaktivera ditt Instagram konto.

Om du inaktiverar ditt konto tillfälligt döljs ditt konto, dina foton, kommentarer och alla spår från ditt konto, men de tas inte bort permanent. Bara tills du återaktiverar ditt konto genom att logga in igen. Det är viktigt att poängtera att när du “pausar” ditt Instagramkonto försvinner ingenting permanent.

Så här inaktiverar du tillfälligt ditt Instagram-konto

1.Logga in med kontot du vill tillfälligt avaktivera på instagram.com via en mobil webbläsare eller på en dator. Du kan inte inaktivera ditt konto tillfälligt via Instagram-appen.

2. Klicka på ditt användarnamn längst upp till höger och välj sedan Redigera profil.

3.Klicka på Avaktivera mitt konto tillfälligt längst ner till höger och följ anvisningarna på skärmen.
Du måste logga in på ditt konto om du kan avaktivera det tillfälligt. Om du inte kommer ihåg ditt lösenord eller användarnamn kan du läsa tips om inloggning.

Om du inte vill avaktivera kontot tillfälligt men vill ändra vem som kan se det, kan du ange att dina inlägg ska vara privata eller blockera vissa personer. Läs om hur du kan göra ditt Instagram-konto privat. Kom ihåg att om du gör ditt konto privat, är du den som bestämmer vem som får följa ditt konto, eftersom folk måste begära att du följer dig.

Det här var en artikel om hur du tillfälligt inaktiverar ditt Instagram-konto. Om du har några frågor eller känner att vi saknat något, kommentera nedan och berätta! Vi svarar gärna på dina frågor!

Hur många gånger kan du tillfälligt inaktivera Instagram?

För närvarande finns det inga begränsningar för hur många gånger du tillfälligt kan inaktivera ditt Instagram-konto. Men du bör vara lite försiktig eftersom det kan skicka signaler till Instagram om spam, vilket resulterar i att Instagram ser dig som ett hot och låser din IP.

Hur länge kan du tillfälligt inaktivera din Instagram?

Instagram säger inte. Man skulle förutse på obestämd tid, men vem vet om det verkligen är sant. Enligt instagrams egna vanliga frågor kommer den att sitta vilande tills du loggar in nästa när den aktiveras.

Att veta när du inaktiverar ditt Instagram konto

Det kan finnas många olika frågor om när du avaktiverar ditt Instagram konto.

Först och främst. Ingen kommer att kunna söka på din profil medan du har inaktiverat kontot. Sedan ska du ha i åtanke att nej, ditt konto kommer inte att försvinna eller raderas permanent. Det ligger helt enkelt “ruvande” tills du är redo att ta upp det igen. Syftet med att inaktivera kontot är att helt dölja det som om du har tagit bort det, men ändå ha möjligheten att ta tillbaka det ifall du skulle ångra dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *