Wednesday, July 17
Shadow

Hur Laddar du Ner Videoklipp på Instagram Direct Message?

När jag först skrev den här artikeln kunde du inte spara videor som har skickats till dig via Instagram Direct Message, inuti Instagram-appen och inuti Direct Messages. Det enda sättet att spara videor och foton som skickats till dig var att använda tredjepartsapps. Men lyckligtvis har mycket hänt sedan dess.

Instagram insåg att en smärre punkt med appen var att det inte fanns något sätt att spara Instagram Direct Message-videor som hade skickats till dig via Instagram Direct Message. Det enda sättet att spara ett foto på Instagram Direct Message var att skärmbilda fotot från inuti konversationen, vilket resulterar i bilder med låg upplösning.

Nu har Instagram dock gjort processen att spara videor som har skickats till dig på Instagram Direct Message mycket lättare.

I den här artikeln kan du lära dig hur du laddar ner videoklipp på Instagram Direct Message utan problem på några sekunder.

Så här sparar du foton och videoklipp i Instagram Direct Message

Vill du spara en video från Instagram Direct Message till kamerarullen?

Om du vill hämta en video eller ett foto som har skickats till dig via Instagram Direct Message finns det ett mycket begränsat antal appar som kan hjälpa dig att göra det här. Metoderna kan i sin tur delas in i två kategorier. Det första är att ladda ner videor på Instagram Direct Message i appen och den andra metoden är att använda tredjepartsprogram. Sedan har jag ett bonus tips för dig i slutet som är extremt effektivt och det få folk vet om.

Under åren har det funnits många appar som har till syfte att hjälpa dig att ladda upp videor på Instagram DM. Det fanns särskilt många appar när det inte fanns något sätt att ladda ner Instagram-videoklipp inuti appen, men genom åren har många av de appar som finns försvunnit eller slutat fungera. Jag har skannat hela webben för en app som skulle hjälpa dig att ladda ner videor på Instagram Direct Message som faktiskt fungerar, men tyvärr utan framgång.

Appen nedan brukade fungera, men tyvärr inte längre:

Ladda ner videor på DM med Direct Saver

OBS! DENNA APP fungerar inte längre.

Direct Saver – Insta Downloader låter dig ladda ner bilder och videoklipp från Instagram Direct. Det här är en av de få apps som faktiskt fungerar.

Genom att logga in på Direct Saver som automatiskt hämtar bilder / videoklipp kan du spara foton och videor på DM som du vill.

Det finns några fler Instagram DM-videosparverktyg där ute, men eftersom Instagram nu har gjort det möjligt att spara Instagram DM-videoklipp direkt i appen med ett fingertryck, finns det inget riktigt behov av tredje part apps för att vara kunna spara videor på Instagram Direct Message, vilket innebär att få nya appar kommer att dyka upp och de som finns kan stängas ner.

Metod 2: spara videor och foton på direktmeddelanden i appen

Det här är det ultimata och otvivelaktigt bästa sättet att spara foton och videoklipp på Instagram Direct Messages in-app. Det kan göras enkelt i ett enda steg och låter dig direkt ladda ner videor på Instagram på några sekunder.

Det här är ett trick på hur du sparar Instagram DM-videor på din iPhone och Android. Det är otänkbart det bästa sättet att ladda ner videor på Instagram Direct Message samt bilder.

När den här uppdateringen kom ut, var jag extatisk eftersom det innebär att jag skulle kunna spara videor och foton från Instagram Direct Message utan att behöva använda någon sketchy app från tredje part, skriv in mitt Instagram användarnamn och ha en massa annonser över mig för att kunna spara Instagram DM-videor. Eller, ännu värre, ha mitt konto hackat.

Instagram vill att användarna ska använda plattformen så mycket och så ofta som möjligt, och om användarna måste använda program från tredje part betyder det att deras användare måste lämna Instagram-appen ett tag, vilket innebär att intäkterna för Instagram är förlorade. Instagram avskyr också de flesta tredjepartsprogram, eftersom det finns flera appar som stjäl människors konton genom att hacka dem och så vidare.

Dessutom, när Instagrams användare måste använda program från tredje part eftersom funktionen inte existerar på plattformen, skickar den signaler till Instagram att den är otillräcklig för användarna.

Som sådan introducerade Instagram funktionen som nu låter dig spara videor och foton från Direktmeddelande inuti appen med en enkel kran.

För att spara en video eller ett foto, gå till samtalet där du fick fotot eller videon. Nu, tryck och håll på videon / bilden. Nu visas en text precis ovanför den som säger “Spara”.

Tryck på Spara.

Nu har du sparat videon eller fotot till kamerarullen. Observera att för att spara foton och videoklipp måste du ha givit Instagram-åtkomst till kamerarullen. Om du inte har Instagram frågar du om tillstånd. Tänk också på att för långa videor kan det ta ett tag för dig att ladda ner videon från Instagram Direct Message.

Det finns för närvarande inget sätt att spara Instagram Direct Message-videor på datorn, eftersom funktionen Direktmeddelande inte är tillgänglig från skrivbordet.

BONUS TIPS: Så här laddar du ner videor på Instagram Direct Message

Det sista tipset jag har för dig att ladda ner videor som har skickats till dig på Instagram genom att spela in din skärm.

Följ följande steg för att spela in skärmen på iOS:

Genom att göra det kan du ladda ner videon genom att spela in skärmen medan du tittar på videon.

Slutsats

Kan du enkelt ladda ner videor på Instagram Direct Message? Vilken metod använde du?

Låt mig veta i kommentarsektionen nedan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *