Monday, February 26
Shadow

26 Läsvärda Böcker om Marknadsföring du Bör Läsa

Sätten som företag marknadsför sig själva har förändrats genom åren.

Som företag och marknadsförare är det viktigt att ständigt vara på tårna och uppdaterad med de senaste trenderna och taktikerna för att lyckas i det ständigt förändrande marknadsföringslandskapet.

Vad som fungerade förut kanske inte fungerar om ett år eller nästa decennium, och viktigast av allt är att förstå vad som fungerar i dagens konkurrenskraftiga marknad.

Dock finns det taktiker och strategier som förblir relevanta år efter år, och principer som ständigt tycks vara effektiva inom marknadsföring.

För en nybörjare inom marknadsföring kan det verka överrumplande och någonting som kan ta en livstid att lära sig, men med hjälp av rätt material och informationskällor kan man se till att man får tag på rätt information frun rätt källor, och kan spendera sin tid på ett effektivt sätt, och lära sig av de individer som redan lyckat med marknadsföring. Ett av de bästa sätten att lära sig om marknadsföring, vare sig om man är en nybörjare eller en erfaren marknadschef som vill lära sig mer är att läsa böcker.

Som tur är finns det en rad läsvärda böcker om marknadsföring där ute skrivna av kända individer som är experter inom branschen, oavsett vilken kunskapsnivå du har.

I denna artikel kommer vi att dela med oss av de 26 mest läsvärda om böcker för experter likväl som nybörjare inom marknadsföringsbranschen.

Buy.ology by Martin Lindstrom

Hur mycket vet vi om varför vi köper från företag? Vad påverkar verkligen våra beslut i dagens budskapsfokuserade värld? En annons, en intressant slogan som man minns, en jingle som man inte kan sluta sjunga på? Eller fattar vi våra köpbeslut under ytan, så djupt inom våra undermedvetna sinnen att vi knappt är medvetna om dem?

I Buy.logy presenterar Lindstrom de häpnadsväckande resultaten från sin banbrytande, treåriga, sju miljoner dollar-neuromarknadsföringsstudie vilken är ett banbrytande experiment som studerade hjärnan hos 2000 volontärer från hela världen när de stötte på olika annonser, logotyper, reklamfilmer, varumärken och produkter. Hans resultat splittrar mycket av vad vi länge har trott om vad väcker vårt intresse och vad driver oss att köpa. En av de mest revolutionerande böckerna om digital marknadsföring som definitivt värd att läsas.

Epic Content Marketing by Joe Pullizzi

Joe Pullizzi är grundaren av Content Marketing Institute (CMI), en av de ledande marknadsföringsresurserna för innehållsmarknadsföringsbranschen (content marketing)och har haft en starkt växande verksamhet sedan starten. Det är lätt att förstå att Pullizzi vet ett och annat om innehållsmarknadsföring tack vare detta, och i den här boken ger han massor av bra råd om hur man gör content marketing “rätt”

“Epic Content Marketing” tar dig systematiskt genom processen att utveckla historier (storyrelling) som informerar och underhåller kunderna och får dem att agera utan att direkt säga åt dem att göra det. Kraftfullt och intressant innehåll gör det möjligt för dig att positionera ditt företag som en trovärdig expert i din bransch, och få folk att faktiskt lyssna på dig och det du säger.

Det finns sex principer:

 1. Ditt innehåll måste fylla ett oupplöst behov eller svara på en fråga för din kund
 2. Du måste leverera ditt innehåll konsekvent
 3. Ditt innehåll måste skrivas i din egna röst som folk kan relatera till, helst med lite humor
 4. Uttrycka en åsikt snarare än att ge en balanserad historierapport
 5. Du måste undvika att försäljningen pratar, eftersom det förstör värdet av ditt innehåll. Fokusera på mervärde.
 6. Du måste sträva efter att producera det allra bästa innehållet inom din nisch

Social Media ROI by Olivier Blanchard

Den främsta varumärkes- och marknadsexperten Olivier Blanchard försöker i den här boken att avlägsna den största frågan som ofta ställs av många företagschefer: Varför återkommer investeringarna i sociala medier och varför ska mitt företag använda sociala medier? Och till sist, hur berättigar vi investeringen och bevisar att den faktiskt genererar resultat?

Genom att läsa den här boken lär du dig om de bästa metoderna för strategi, planering, genomförande, mätning, analys och optimering i sociala medier. Du kommer också att lära dig hur du definierar de ekonomiska och icke-ekonomiska effekterna du har som mål och hur du uppnår dem. Om du är en individ som står tveksam eller undrande till sociala medier och de resultat de genererar och inte är helt säker på om sociala medier kan ge goda marknadsföringsresultat för ditt företag så är detta en bok du måste läsa. Denna bok om marknadsföring är övertygande, intressant, men viktigast av allt, motbevisar den det som många ledare fortfarande menar om sociala medier i marknadsföring – att det inte fungerar.

The Anatomy of Buzz by Emanuel Rosen

I boken finns intervjuer med mer än 150 chefer, marknadsföringsledare och forskare som framgångsrikt byggt upp exponering och intresse för stora märken. Rosen beskriver insatserna och utmaningarna för att locka uppmärksamheten hos inflytelserika användare, och han diskuterar också beprövade tekniker för att stimulera försäljning, inklusive hur företag kan sprida ordet till nya territorier genom att dra nytta av kunder och nätverk på Internet och på andra ställen. En intressant bok om marknadsföring som du kommer att få många intressanta och värdefulla insikter ifrån.

Made to Stick By Chip Heath & Dan Heath

Chip och Dan Heath tacklar i denna bok varför en del idéer lyckas medan andra dör och hur man kan förbättra chanserna för effektiva, lyckade idéer. De avslöjar idéens anatomi som förklarar olika sätt att göra idéer mer effektiva, till exempel att tillämpa “den mänskliga skala principen”, genom att använda “Velcro Theory of Memory” och skapa “nyfikenhetsluckor.”

Provokativt, ögonöppnande och ofta överraskande roligt, kommer boken om marknadsföring Made to Stick att visa de vitala principerna för att vinna med sina idéer och hur man tillämpar dessa regler och skapar egna budskap. Made to Stick är helt enkelt en bok som kommer att förändra sättet som du kommunicerar idéer på.

Conversion Optimization by Khalid Saleh & Ayat Shukairy

 Baserat på författarnas breda erfarenhet av att hjälpa företag att locka till sig kunder online berör den här boken alla aspekter av processen, från att landa besökare till att slutföra försäljningen. Med andra är denna bok den ultimata, eller åtminstone en av de mest utförliga böckerna om marknadsföring som finns där ute. Du kommer att lära dig flera tekniker för att blanda framgångsrika försäljningsmetoder med specifika behov hos de människor du vill locka, med andra ord dina idealkunder.

Boken erbjuder praktiska råd om hur man övertalar besökare att fatta ett köpbeslut utan att skrämma bort dem genom att överbelasta dem med data och information på din hemsida, eller genom att ha en tråkig navigering. Du kommer att lära dig hur du använder marknadsföringsprinciper, design, användbarhet och analys på din webbplats för att öka förhållandet mellan köpare och besökare, oavsett om du är inblandad i marknadsföring eller utformning av en stor e-handelsplats eller hanterar en lite onlineoperation.

Selling the invisible by Harry Beckwith

Tjugofem års erfarenhet levererar Harry Beckwith i denna bok sin visdom med oförglömliga och ofta överraskande exempel, från Federal Express, Citicorp och en växande grekisk resebyrå till en genial barnvakt.

Fylld med intressanta insikter kommer du att lära dig hur tjänsten marknadsföring handlar om hur man eliminerar dina kunders rädsla för att anställa dig och hur man gör dina osynliga egenskaper synliga.

Permission Marketing by Seth Godin

Om du har varit tillräckligt länge i markandsföringsbranschen vet du redan att Seth Godin är den mest inflytelserika och mest ökända marknadsföringsguruer, speciellt inom marknadsföring på nätet. Oavsett om det är en tv-reklam som bryter in i vårt favoritprogram eller telefonsamtal som avbryter en familjemiddag, traditionell reklam är baserad på hoppet om att snara vår uppmärksamhet bort från vad vi gör. 

Seth Godin kallar denna typ av marknadsföring för Avbrytande Marknadsföring. Istället för att irritera potentiella kunder genom att avbryta, rrbjuder Godin konsumenternas incitament att frivilligt acceptera reklam. Genom att nå ut till endast de personer som har uttryckt intresse för att lära sig mer om en produkt, tillåter Permission Marketing företag att utveckla långsiktiga relationer med kunder och starkt förbättra chanserna att sälja. I denna bok skisserar Godin en uppsättning av Fem principer som du måste följa för att en tillståndsmarknadsförare ska vara effektiv:

Som en tillståndsmarknadsförare är du jordbrukare och behöver ständigt arbeta för att skörda dina grödor/kunder. En avbrottsmarknadsförare är bara en jägare och försöker döda någonting en gång med en enda kula.

 1. Tillstånd är en process, inte ett specifikt ögonblick.
 2. Bryt aldrig din kunds förtroende när de ger dig tillåtelse att prata med dem genom att sälja sina uppgifter till någon annan.
 3. Frekvensen är alltid bättre än räckvidden.
 4. Ge en prospekt en anledning att uppmärksamma dig – du måste erbjuda en uttrycklig belöning, information, utbildning, eller underhållning för att få kunden att välja att lyssna på meddelandet.

The Psychology influence of Persuasion by Robert B. Cialdini

Detta är en klassisk bok som förklarar psykologin till varför folk säger “ja”, och hur man tillämpar dessa förståelser. Dr Robert Cialdini är den främsta experten på det snabbt växande inflytelsefältet. Hans trettiofem år av bevisbaserad forskning, tillsammans med ett treårigt studieprogram om vad som rör människor för att förändra beteende har resulterat i denna djupgående och intressanta bok.

Du lär dig de sex universella principerna, hur du använder dem för att bli en skicklig övertalare – och hur man försvarar sig mot dem. Detta är en bok som är perfekt för människor i alla yrken. Boken kommer att röra dig mot djup personlig förändring och fungera som drivkraft för din framgång.

Positioning by Al Ries & Jack Trout

Detta är en annan klassisk bok om marknadsföring, och är den första boken för att hantera problemen med att kommunicera med en skeptisk allmänhet. Den här boken beskriver ett revolutionerande sätt att skapa en “position” i en potentiell kunds sinne – en som speglar företagets egna styrkor och svagheter såväl som konkurrenternas.

Genom att läsa Positioning får du lära dig att använda ledande annonsbyråtekniker för att fånga den största marknadsandelen och bli ett namn som alla känner till. Du kommer också att lära dig: 

 • Använda ledande annonsbyråtekniker för att fånga den största marknadsandelen och bli ett stort namn.
 • Bygga din strategi kring din konkurrens svagheter. 
 • Byta ut en stark konkurrent och skapa en svag plats. 
 • Använda din nuvarande position till största fördel.
 • Välja det bästa namnet på din produkt 
 • Analysera senaste trenderna som påverkar din positionering.

Marketing Performance Blueprint by Paul Roetzer

Att försöka hålla sig till den snabbt utvecklande marknadsbranschen kan skapa luckor mellan vad du vet och de resultat du ser.

De fyra luckorna syns vanligtvis i din talang, teknik, strategi och prestanda.

Boken Marketing Performance Blueprint beskriver de grundläggande misstag företag gör med digital marknadsföring och ger en tydlig väg att förbättra dessa områden.

Upptäck vad som är möjligt när marknadsföringskunskap och forskning kolliderar, denna bok är en handlingsbar och innovativ guide för att lösa din potential som marknadsförare och påskynda framgången för ditt företag. Med en inblick i marknadsföringsindustrins snabba utveckling fokuserar denna bok på processer, tekniker och strategier som omdefinierar marknadsmiljön. Steg för steg kommer du att lära dig att bygga prestationsdrivna organisationer som överstiger ROI-förväntningar.

They Ask, You Answer by Marcus Sheridan

Vi lever i en kultur av lyssnare och lärare. Detta är en effektiv marknadsstrategi för innehåll där det kommer till spel.

För att du ska kunna vara effektiv kan du inte lita på ”keyword stuffing” och länkuppbyggnad för SEO och hemsidetraffik. Grunden till framgång ligger i kvalitetsinnehåll, och skapande av innehåll som folk vill konsumera.

I sin bok visar Sheridan strukturen för en kvalitetsstrategi som kommer att öka din närvaro på nätet samtidigt som du skapar förtroende bland din publik genom att svara på deras frågor.

En revolutionerande marknadsstrategi som visat sig driva försäljning och tillväxt, boken är är en enkel guide för att fastställa din nuvarande marknadsstrategi. Oavsett din budget, om du är övertygad på tv-, radio- och print/banner annonser, samtidigt som du ignorerar internet. Innehållsmarknadsföring handlar inte längre om nyckelordstoppning och länkuppbyggnad. i själva verket är kvalitetsinnehåll nyckeln till framgång, och du har redan ingredienserna internt. Den här boken visar hur man strukturerar en effektiv innehållsstrategi med samma beprövade principer som har revolutionerat marknadsföring för alla typer av företag inom branscher.

The Thank You Economy by Gary Vaynerchuk

Gary Vaynerchuk, New York Times bästsäljande författare och skapare av Wine Library TV, är tillbaka med en intressant syn på utvecklingen på dagens marknadsplats, vilket avslöjar de väsentliga faktorer som definierar och driver framgångsrika relationer mellan företag och konsumenter. I den här banbrytande uppföljningen av den bästsäljande boken Crush It!, utforskas värdet av sociala interaktioner när det gäller att bygga vår ekonomi. Vaynerchuk är en av Bloomberg Businessweeks “20 personer varje entreprenör ska följa” och det råder ingen tvekan om att sociala medier har förändrat hur företag och konsumenter interagerar.

I denna bok skissar Gary olika metoder som varumärken använder för att framgångsrikt bygga sina sociala medier efter och tjäna konsumenterna för livet.

Marketing Lessons From the Grateful Dead by Brian Halligan & David Meerman Scott

Bandet Grateful Dead bröt nästan varje regel i musikbranschen. De uppmuntrade sina fans att spela in showen, de byggde en postlista och sålde konsertbiljetter direkt till fansen, och de byggde sin affärsmodell på levande konserter, inte albumförsäljning. Genom att skapa en dedikerad, aktiv gemenskap, samarbeta med sin publik för att skapa Doodhead-livsstilen och ge bort “freemium” -innehåll, skapade de många marknadsföringskoncept som framgångsrikt används av företag inom alla branscher idag. Denna bok analyserar bandet och de effektiva marknadsföringsstrategierna som idag används effektivt av en stor del av företag

Skriven av marknadsföringsguruerna David Meerman Scott och Brian Halligan, marknadsföringslektioner boken ger dig viktiga innovationer från en approach som du bör använda för ditt företag.

Sales Acceleration Formula by Mark Roberge

Sales Acceleration Formula ger ett expanderat, förutsägbart förhållningssätt till växande intäkter och att bygga ett vinnande säljteam. Alla vill bygga nästa $100 miljoners företag och författaren Mark Roberge har faktiskt gjort det med en unik metod som han delar med sina läsare. Som en MIT-alum med en teknisk bakgrund utmanade Roberge de konventionella metoderna för skalningsförsäljning med hjälp av den metriska driven processorienterade linsen genom vilken han utbildades för att se världen. I denna bok avslöjar han sina formler för framgång. Läsare kommer att lära sig hur man analyserar data, teknik och inkommande försäljning till alla aspekter av snabbare försäljning, bland annat att anställa, och träna. 

Som SVP av Worldwide Sales and Services för mjukvaruföretaget HubSpot ledde Mark hundratals anställda till förvärvet och företag till sina första 10 000 kunder i mer än 60 länder. Denna bok skisserar sin strategi och ger en handlingsplan för andra att replikera sin framgång, inklusive följande nyckelelement:

Medan Mark Roberge var SVP för Worldwide Sales och Services på HubSpot utvecklade han en försäljningsformel som hjälpte organisationen att bli värderat 100 miljoner dollar på knappt sju år.

I sin bok skisserar Mark de fyra komponenterna som innefattar försäljningsaccelerationsformeln:

 • Försäljningshyrningsformeln
 • Sales Training Formula
 • Sales Management Formula
 • Demand-Generation Formula

All Marketers Are Liars by Seth Godin

Medan du kanske tror att en produkts egenskaper, fördelar och prispunkt hjälper till att sälja, men detta är enlight Seth Godin inte sant.

I denna bok avslöjar Seth att marknadsförare inte är lögnare men snarare berättar de historier konsumenter väljer att tro.

Du lär dig också varför äkthet är den bästa form av marknadsföring.

Godin argumenterar att faktabaserad marknadsföring inte fungerar längre, och för att vara en bra marknadsförare behöver du nu berätta för dina kunder riktiga, autentiska berättelser.

I Godins ord: “Här är de frågor jag hoppas du kommer att fråga (din chef, dina kollegor och dina kunder) efter att du har läst den här boken:” Vad är din historia? ” Kommer de människor som behöver höra den här berättelsen tro det? ”Är det sant?”

Full med exempel från riktiga varumärken och råd om hur man väver berättande i marknadsföring, är detta min första rekommendation för alla som vill marknadsföra sitt varumärke smartare och mer autentiskt.

Du kommer att älska denna bok om marknadsföring!

Start With Why: How Great Leaders Inspire Everyone to Take Action by Simon Sinek

Som marknadsförare och företagsledare är det lätt att bli förvittad med hur man förmedlar sinaa meddelanden och vad det ska innehålla – men ditt mest övertygande marknadsföringsbudskap är ditt ”varför”.

Sinek förklarar att det är “varför ” som inspirerar oss och inspirerar dem runt oss.

I boken förklarar Sinek hur ledare och varumärken som inspirerar oss mest – i huvudsak de som är mest framgångsrika marknadsföringsplattformarna – alla kommunicerar på samma sätt: De börjar med varför. Han fortsätter med att förklara varför vi som människor är så drabbade av en person eller varumärke, varför, hur du hittar din egen och hur du skapar dina meddelanden kring ditt ”varför”

Och medan själva boken säljs och marknadsförs främst till ledare finns det inte ett kapitel som inte är fyllt med insiktsfulla och lärorika råd till någon som söker marknadsföring och PR-inspiration.

En bok som måste läsas av alla!

Marketing: A Love Story: How to Matter to Your Customers by Bernadette Jiwa

Den här boken är en sammanställning av Jiwas bästa inlägg från sin prisbelönta blogg TheStoryofTelling.com. Marketing: A Love Story lär marknadsförare vikten av att sluta fokusera på marknadsföring och börja fokusera på hur man hjälper människor att lösa verkliga problem.

Genom hela boken kombinerar Jiwa konkreta tips med intressanta anekdoter och berättelser. Slutresultatet är en hel del marknadsföringsråd, någonting som gör denna bok till en av de mest populära och intressanta böcker om marknadsföring.

Brainfluence: 100 Ways to Persuade and Convince Consumers With Neuromarketing by Roger Dooley

“100 sätt att övertyga och övertyga kunder med neuromarketing.”

Det kanske låter som falsk marknadsföring man borde hålla sig borta från, men det är minst sagt en fascinerande bok. 

Boken pratar om allt från hur hjärnan behandlar olika prispunkter och effekten av kroppsspråk vid köpbeslut. Till exempel så visar forskning att när det gäller prissättning är människor inte nödvändigtvis mer benägna att köpa en produkt som kostar $ 19,97 jämfört med $ 20 eftersom det är billigare, men på grund av “den uppenbara precisionen” av det lägre numret. 

Med andra ord är kunder mer benägna att tro att det är värt 19,97 dollar eftersom det är ett specifikt nummer, snarare än det runda 20 dollar.

Denna bok om marknadsföring har massor av intressanta bitar som är till hjälp för alla företagare och marknadsförare.

What Great Salespeople Do: The Science of Selling Through Emotional Connection and the Power of Story by Michael Bosworth and Ben Zoldan

Titeln kan verka lite tråkig, men denna bok om marknadsföring är allt annat än tråkig. Boken är packad med intressanta marknadsföringsråd, och framför allt betonas det vikten av att skapa en känslomässig koppling med kunder. Boken ger även råd om hur man gör det. Det innehåller också forskning kring vikten av storytelling i marknadsföring, liksom några fantastiska varumärkesexempel.

The 22 Immutable Laws of Marketing: Violate Them at Your Own Risk! by Al Ries and Jack Trout

De bästsäljande författarna lägger fram 22 innovativa regler för att förstå och lyckas på den internationella marknaden. Från ledarskapslagen till kategorins lag till sinneslagen är dessa värdefulla insikter utformade för att överleva tidens prövning och förbli relevanta genom åren.

Om det finns lagar i djungeln och universums lagar, bör det också finnas lagar som marknadsförare följer. Dessa är de 22 marknadsföringslagarna.

 • Marknadsföring är en strid om perceptioner, inte produkter eller tjänster.
 • Det är bättre att vara först än att det är att vara bättre än den som kom först.
 • Skapa en kategori som du kan vara först i.
 • Studera dina kunder, marknad och trender för att hitta “ett drag” som fungerar.

Methods of Persuasion: How to Use Psychology to Influence Human Behavior by Nick Kolenda

Kom in i din kunds sinne och övertala dem till att köpa. Detta kan låta obehagligt, men den här boken ger ett effektivt sätt att få potentiella kunder att vilja ha din produkt – någonting som är grunden för en marknadsplan.

Med hjälp av principer från kognitiv psykologi utvecklade Nick Kolenda ett unikt sätt att undermedvetet påverka människors tankar. Han utvecklade en “mental läsning” scen show som visar det fenomenet, och hans demonstrationer har setts av över en miljon människor över hela världen.

Boken avslöjar den hemligheten för första gången och du lär dig att använda dessa principer för att påverka människors tankar i ditt eget liv.

Blue Ocean Strategy, Expanded Edition: How to Create Uncontested Market Space and Make the Competition Irrelevant by W. Chan Kim and Renée Mauborgne

Den här utökade upplagan är avgörande för vilken marknadsplan som helst. Huvudprojektet är att bestående framgångar inte kommer från att kämpa mot konkurrenterna, utan att skapa “blåa oceaner” -utnyttjande av nya marknadsrum som är mogna för tillväxt. Och den här boken ger ett systematiskt tillvägagångssätt för just detta.

Sedan början av den industriella åldern har företagen deltagit i huvudkontor i strävan efter en fortsatt lönsam tillväxt. De har kämpat för konkurrensfördelar, kämpat över marknadsandel och kämpat för differentiering. Men, som denna inflytelserika och oerhört populära bok visar är dessa kännetecken för konkurrenskraftig strategi inte sättet att skapa lönsam tillväxt i framtiden.

I den internationella bästsäljaren Blue Ocean Strategy hävdar W. Chan Kim och Renee Mauborgne att cutthroat-konkurrensen resulterar i inget annat än ett blodigt rött hav av rivaler som kämpar över en krympande vinstpool.

Blue Ocean Strategy presenterar ett systematiskt tillvägagångssätt för att göra konkurrensen irrelevant och skisserar principer och verktyg som alla företag kan använda för att skapa och fånga sina egna ”blå oceaner”.

Bok om marknadsföring: The Tipping Point: How Little Things Can Make a Big Difference by Malcolm Gladwell

Tror du att du har nästa stora idé? Den här boken bryter ner det “magiska ögonblicket när en idé, trend eller socialt beteende passerar ett tröskelvärde, tips och sprider sig som en löpeld.” Det fenomen som beskrivs här har förändrat hur människor tänker på att sälja produkter och sprider idéer.

Precis som en enstaka sjuk person kan börja en influensaepidemi, kan också ett litet men exakt riktat tryck orsaka en modetrend, en ny produkts popularitet eller en minskning av brottsfrekvensen. I den här bästsäljaren utforskar och belyser Malcolm Gladwell tipppunktfenomenet, och förändrar hur människor världen över tänker sälja produkter och sprida idéer.

Pre-Suasion: A Revolutionary Way to Influence and Persuade by Robert Cialdini 

Vi har alltid fått veta att våra meddelanden är viktiga. Men den här boken hävdar att det verkligen är ögonblicket innan meddelandet levereras som är viktigt. Vad händer om du kan övertyga kunder innan du någonsin fått chans att meddela dem? Den här boken visar vägen. Detta är minst sagt en intressant bok om marknadsföring.

Skriven av författaren till den legendariska bästsäljaren Influence, socialpsykologen Robert Cialdini skiner ett ljus på effektiv övertalning och avslöjar att hemligheten inte ligger i meddelandet själv, men i det centrala ögonblicket före det meddelandet levereras.

Vad skiljer effektiva kommunikatörer från verkligt framgångsrika övertalare? Genom att använda samma kombination av rigorös vetenskaplig forskning och tillgänglighet som gjorde hans inverkan en ikonisk bästsäljare förklarar Robert Cialdini hur man kapitaliserar i det väsentliga fönstret innan du levererar ett viktigt budskap.

Get Scrappy: Smarter Digital Marketing for Businesses Big and Small by Nick Westergaard

Om du är intresserad av att öka din marknadsföring utan att behöva öka din budget är detta en bok om marknadsföring för dig. Och egentligen, vem vill inte det?

Det är en spännande tid att vara nomi marknadsföringbranschen: Internet, sociala medier och innehållsmarknadsföring är kraftfulla faktorer vilka revolutionerar spelområdet för stora och små företag. Ändå är det också en utmanande tid, med mycket arbete att göra och ett ständigt föränderligt utbud av plattformar, funktioner och nätverk att behärska – allt på en snabbare budget än tidigare. En intressant bok om marknadsföring, främst i det digitala landskapet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *