Monday, July 22
Shadow

Hur Hittar Du Bilder För Dina Instagram Inlägg?

Som rubriken lyder, i den här artikeln kommer vi att ge dig några svar på frågan “Hur man hittar bilder för dina Instagram inlägg”.

Om du har en Instagram-sida som mestadels postar andras foton (känd som reposts), är den här artikeln för dig. Om du letar efter innehåll som du kan använda på sociala medier, är den här artikeln för dig. Den här artikeln är också för alla som helt enkelt vill lägga upp grymt innehåll på Instagram.

Vi vet alla hur svårt det kan vara att hitta bra bilder som du får använda för din Instagram-sida, och den här artikeln är avsedd att hjälpa dig (om bara lite) för att hitta högkvalitativt innehåll som dina anhängare kommer att älska.

Det finns många webbplatser som erbjuder gratis bilder som du kan använda för alla typer av kommersiell användning utan att oroa dig för upphovsrättslagarna. Vi har listat några av de största: s nedan!

Så här hittar du bilder för dina Instagram-inlägg.

1.Gratisography

Gratisografi erbjuder gratis högupplösta bilder du kan använda på dina personliga och kommersiella projekt. Alla bilder är högupplösta och royaltyfria, redo för din användning, var du än vill-

How To Find Images For Your Instagram Posts?

2. Pixabay

Pixabay är min personliga favorit och erbjuder över 1 400 000 gratis bilder (växer snabt) för både din personliga och kommersiella användning. Bilderna är normalt tillgängliga i vektorformat samt HD-upplösning och vanligtvis kan du hitta bra innehåll för alla typer av nischer till ditt Instagram konto.

How To Find Images For Your Instagram Posts?

 

Regler för Repost

Om du är en person som någonsin tar bilder från andra människors konton och repostar dem, kan det vara bra att veta några av de “grundläggande osynliga reglerna”. De flesta större sidor som tar sina egna bilder älskar när du reposterar dem (så länge du ger dem rätt kredit).

Rätt kredit betyder att du i beskrivningen av fotot ger kredit till den person som tog den, till exempel: “Foto av @ —” eller “All credit to @ —“. Om du inte gör det här och fotografen ser att du har använt sin egendom (vilken den är), kan de stämma dig. Även om saken är mycket ovanlig, är det bättre att vara säker. De större kontona brukar inte ha något problem med att du reposterar deras foto så länge du krediterar dem eftersom de får mer exponering och i slutändan fler anhängare.

Det vanligaste som händer när du lägger ut stora sidors bilder utan att ge dem kredit är att de ber dig att bara ge dem kredit – enkelt!

När det gäller mindre sidor kan vissa av dem vara lite knepiga. De flesta av dem brukar inte ha något problem med att du repostar deras bilder (så länge du ger dem kredit).

Några av dem kan dock inte vara okej med det faktum att du bara tog deras bild och laddade upp den till din publik för att se utan att fråga om tillstånd. Det är trots allt deras egendom att de äger full rätt till den. Det är därför vår rekommendation med mindre sidor är att du alltid frågar först innan du använder bilderna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *